Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
VIP -kanta-asiakasohjelma
Mr Travelin kanta-asiakkaana hyödyt ja säästät. Kanta-asiakkaaksi eli VIP -asiakkaaksi voit liittyä ensimmäisen matkan ostamisen yhteydessä kunhan matka maksaa vähintään 100 euroa, olet täysi-ikäinen ja asut vakituisesti Suomessa. Liittyä voi ilmoittamalla siitä virkailijallemme. Jäsenyys on ilmainen ja alla olevat VIP -edut astuvat voimaan heti kun olet liittynyt. VIP -edut ovat henkilökohtaisia.
VIP-asiakkaan edut
  • Pysy ajan tasalla: VIP-asiakkaille lähetämme sähköpostitse tietoa sekä muistutuksia matkoistamme ja uutuuksista.
  • Tarjouksia: VIP-asiakkaille annamme säännöllisin väliajoin erikoistarjouksia valituista matkoista ja tuotteista. Tarjoukset ovat voimassa vain kanta-asiakkaillemme sekä heidän matkakumppaneille (ei kuitenkaan ryhmille). Tarjouksista ilmoitamme uutiskirjeessämme, jonka VIP-asiakkaana saat sähköpostiisi.
  • Edullisemmat palveluhinnat: VIP-asiakkaana Sinulle sovelletaan edullisempaa palveluhinnastoa kun tavallisille asiakkaille. Katso tämän hetken palveluhinnat palveluhinnastostamme.
  • Hintatakuu: Tiesitkö, että matkanjärjestäjällä on lain mukaan oikeus muuttaa jo ostetun matkan hinta tietyissä olosuhteissa, esim. silloin kun valuuttakurssit muuttuvat.
    Siitä huolimatta Mr Travel takaa Sinulle VIP-asiakkaana matkan hinnan jos olet maksanut edes osan matkasta ja hintamuutos johtuu valuuttakursseista tai verojen muutoksista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
  • Ilmainen esitetilaus: VIP-asiakkaat voivat tilata esitteitä Mr Travelilta ilmaiseksi. Tutustu valikoimaan ja aloita matkasi suunnittelu jo tänään tilaamalla omat esitteesi.
  • Oma matka-asiantuntija: VIP-asiakkaana voit aina asioida saman matka-asiantuntijamme kanssa. Tutun virkailijan kanssa asiointi on nopeampaa, joustavampaa ja helpompaa.
  • Ilmaisia lisäpalveluja: VIP-asiakkaana saat jokaiseen pakettimatkaan liittyviä rahan arvoisia palveluja ilmaiseksi tai erittäin edulliseen hintaan. Lisäpalvelut ilmoitetaan Sinulle henkilökohtaisesti jokaisen matkatarjouksen yhteydessä.
Nyt kannattaa olla VIP !