Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uutiset
Mr Travel hiljenee juhannuksen viettoon

Mr Travel rauhoittuu juhannuksen viettoon ja toimistomme on kiinni 23.-25.6. välisenä aikana. Palvelemme teitä jälleen normaalisti maanantaina 26.6. klo 9-17. Muistattehan, että mikäli olette parhaillaan maailmalla, päivystää hätänumeromme myös juhannuksena kellon ympäri.

Mr Travel toivottaa kaikille asiakkailleen oikein hyvää ja rauhallista juhannusta!

Uutinen julkaistu 22.6.2017

SeaDreamin jahdeilla nautit matkasta.

SeaDreamin Suomessa rakennetut laivat SeaDream I ja SeaDream II eivät ole risteilyaluksia, vaan huvijahteja. Nämä laivat ovat vain reilut 100 metriä pitkiä ja ottavat kumpikin mukaansa vain 110 matkustajaa, joita palvelee lähes 100-henkinen miehistö. Matkan varrella vieraillaan toinen toistaan upeammissa pienissä satamissa, joista suuren risteilyalusten matkustajat voivat vain haaveilla. Vaikka hyteissä ei ole omaa parveketta, löytyy jahtien kannelta varmasti tilaa ja rauhallinen nurkka kaikille matkustajille. Enemmän tekemistä kaipaavat voivat mennä marinaan ja lähetä vaikkapa suppailemaan, snorklaamaan tai vesiskoottereilla merelle, kaikki tämä melkein oman hytin ovelta.

Seuraavassa poimintoja SeaDream -jahtien risteilyistä:

Kreikan saaret 10 vrk – Hinta nyt 4995,- /hlö (tarjous vain 16.6. asti, normaalihinta alk. 5450,-)
Karibia 10 vrk – Hinta 5160,- / hlö
Välimeren viiniristeily 9 vrk – Hinta 5560,- / hlö
Barbados 9 vrk – Hinta 4725,- / hlö

Kaikki hinnat alkaen per henkilö, kun kaksi matkustaa. Hintoihin sisältyy lennot kohteeseen ja takaisin, kaikki tarvittavat maakuljetukset ennen ja jälkeen risteilyn, reitistä riippuen 2-3 yön hotellimajoituksen ennen risteilyä 4-tähden hotellissa, sekä upean SeaDream all inlcusive -risteilyn ikkunahytissä. Kesän risteilyille on vielä mukavia tarjouksia, joista kerromme mielellämme lisää.

Tiesitkö: SeaDream tunnetaan erityisesti ruoastaan, josta se on voittanut lukuisia huippupalkintoja .

Uutinen julkaistu 2.6.2017

Kuubaan Finnairin suorilla lennoilla

Kuubaan pääsee ensi talvena entistä helpommin, kun Finnair lentää suoraan Havannaan kahdesti viikossa ajalla 1.12.2017-9.3.2018. Lennoilla löytyy vielä hyvin tilaa ja kahdella viikkovuorolla myös erilaiset yhdistelmät ja pidemmät lomat onnisutvat mainiosti. Seuraavassa muutama esimerkki ensi talven paketeista.

Varadero 7 vrk alkaen 2350,- / hlö
Havanna 7 vrk alkaen 2425,- / hlö
Havanna 3 vrk ja Varadero 7 vrk alkaen 2990,- / hlö

Hinnat alk./hlö kun kaksi matkustaa, sisältäen Finnairin suorat reittilennot Havannaan, yksityiset kuljetukset Kuubassa, Havannassa majoituksen 3+-tähden hotellissa aamiaisin ja Varaderossa 4+-tähden hotellissa sisältäen all inclusiven, sekä Kuubaan tarvittavat Kuuban turistikortit. Esimerkkihinnat ovat joulukuulle, kysy matkaehdotusta omalle loma-ajankohdallesi meiltä. Kuuban valikoimastamme löytyy myös runsaasti muita hotelli- sekä kohdevaihtoehtoja erlaisia kiertomatkoja unohtamatta. Lähden matkalle menneeseen Karibiaan jo ensi talvena ja hullaannu Kuubasta!

Uutinen julkaistu 2.6.2017

Varaa Karibian risteily - Voita Välimeren risteily

Royal Caribbeanin seuraava laiva, Oasis-luokan Symphony of the Seas on parhaillaan rakenteilla. Laiva valmistuu keväällä 2018 ja risteilee koko kesän Välimerellä. Jos et malta odottaa ensi kesään ja haluat lähteä Oasis-luokan laivoille jo aiemmin, lue seuraava kappale tarkkaan.

Kun teet varauksen Karibian risteilystä Oasis-luokan laivalle (Oasis, Allure ja Harmony of the Seas) 31.5. mennessä, olet mukana arvonnassa jossa voit voittaa Välimeren risteilyn kesälle 2018 upouudelle Symphony of the Seas laivalle! Palkinnon arvo noin 3000 euroa! Luonnollisesti Mr Travelista saat koko matkapaketin kokonaisuudessaan aina lentolippuja, majoituksia ja kuljetuksia myöten. Oasis-luokan laivat ovat elämyksiä ja upeita matkakohteita jo itsessään, laivoilta löytyy niin runsaasti tekemistä sekä aktiviteetti- ja ravintolavaihtoehtoja, ettei yksi risteily millään riitä kaiken kokeilemiseen. Jospa onnetar olisi tällä kertaa sinulle suosiollinen…

Uutinen julkaistu 19.5.2017

Mr Travel vapunvietossa 1.5.2017

Mr Travel lähtee juhlistamaan vappua maanantaina 1.5., jolloin toimistomme on kiinni. Palvelemme teitä jälleen normaalisti tiistaina 2.5. klo 09.00 alkaen. Hätätapauksissa voitte luonnollisesti soittaa meidän hätäpäivystysnumeroon.

Mr Travel toivottaa kaikille keväistä ja aurinkoista vappua!

Uutinen julkaistu 28.4.2017

Qatarilla maailmalle nyt superedullisesti!


Qatar Airways juhlii Vappua upeilla tarjouksilla! Varaa matkasi viimeistään 3.5. ja matkusta 15.12.2017 mennessä, saat lomasi tarjoushintaan sekä turisti- että businessluokissa.
Esimerkiksi Aucklandiin lennät jopa alle 1000 eurolla/hlö. Tarjouksia on lähes kaikkiin Qatarin miltei 150 kohteeseen, kysy heti lentoja tai matkapakettia ja varmista todellinen 5-tähden lentokokemus Qatarin kyydissä! Hinnat sekä tarkemmat tarjousehdot saat virkailijaltasi.

Uutinen julkaistu 26.4.2017

Uutiskirje 4 / 2017 julkaistu

Mr Travelin viimeisin uutiskirje 4 / 2017 on juuri julkaistu. Aiheina mm. jääkiekkko, ooppera ja risteilyuutuudet.

Lue uutiskirje 4 / 2017 »

Uutinen julkaistu 15.4.2017

Mr Travel hiljenee pääsiäiseksi

Pääsiäinen on monille rauhoittumisen aikaa, niin myös meille Mr Travelissa. Suljemme tänään torstaina ovemme klo 17.00 ja avaamme ne jälleen tiistaina 18.4. klo 09.00. Hätätapauksissa voitte luonnollisesti soittaa meidän hätäpäivystysnumeroon.

Mr Travel toivottaa kaikille oikein mukavaa ja rauhallista pääsiäistä!

Uutinen julkaistu 13.4.2017

Runsaasti uusia lentoyhteyksiä Helsingistä

Kesä 2017 tuo tullessaan lukuisia uusia lentoyhtiöitä Helsingiin. Kevään ja kesän aikava avataan toistakymmentä suoraa lentoyhteyttä Helsingistä maailmalle. Kokonaan uusia lentoyhtiöitä on joukossa kolme, lisäksi tutu Norwegian ja Finnair aloittavat kymmenkunta uutta reittiä. Seuraavassa poimintoja uusista kohteista:

Baleaarien saaret – Finnair aloittaa toukokuussa suorat lennot Ibizalle ja Menorcalle, lennot kerran viikossa
USA:n länsirannikko – Finnair aloittaa reittilennot San Franciscoon 1.6. lentäen kolmesti viikossa
Amsterdam – Sekä Norwegian että uutena yhtiönä Transavia aloittavat lennot huhtikuun aikana. Kesällä 2017 yhteensä neljä yhtiötä lentää Helsingistä Amsterdamiin
Kroatia – 23.5. alkaen pääsee suoralla lennolla myös pääkaupunki Zagrebiin. Reittiä lentää kolmesti viikossa Croatia Airlines.

Lisää uusia avautuvia yhteyksiä löydät Finavian verkkosivuilta .

Uutinen julkaistu 24.3.2017

Hurtigrutenin Pakkaa ja lähde -kampanja

Hurtigrutenia on usein kutsuttu maailman kauneimmaksi merimatkaksi eikä ihme, onhan Norjan rannikko lumoavan kaunis jyhline vuorineen, verheine vuonoineen ja tyrskyisine merineen.

Hurtigruten tarjoaa nyt upeita Pakkaa ja lähde -tarjouksia. Kampanja koskee koko vuoden 2017 risteilyjä ja kampanja on myynnissä 10.4.2017 saakka. Hintaesimerkkejä seuraavassa:

Bergen – Trondheim – 3 yötä – Hinta 1020,- / hlö
Kirkkoniemi – Bergen – 7 yötä – Hinta 1378,- / hlö
Tromssa – Trondheim – 4 yötä – Hinta 1005,- / hlö
Trondhein – Bergen – 3 yötä – Hinta 982,- / hlö

Hinnat alkaen per henkilö, kun kaksi matkustaa, sis. lennot, 1-2 yön majoitukset maissa ennen ja jälkeen risteilyn, kuljetukset maissa sekä tietysti Hurtigrutenin risteilyn. Tarkemmat tarjousehdot sekä hinnan omalle lähtöpäivällesi saat Mr Travelista. Lähde ihailemaan yöttömää yötä tai metsästämään revontulia Mr Travelin ja Hurtigrutenin matkassa.

Uutinen julkaistu 24.3.2017

Kesätauko Finnairin Miamin reitillä

Finnair tiedotti tänään, että he joutuvat pitämään kesätauon Miamin lennoissa, syyksi on eri lähteissä kerrottu kone- ja miehistöpulaa. Miamiin lennetään keväällä huhtikuun loppuun saakka, jonka jälkeen reitti jää kesätauolle. 1.10.2017 alkaen suorat lennot Miamiin lennetään taas normaalisti kolme kertaa viikossa.Lisätietoja löytyy Finnairin verkkosivuilta .

Uutinen julkaistu 22.3.2017

Uutiskirje 3 / 2017 julkaistu

Mr Travelin viimeisin uutiskirje 3 / 2017 on juuri julkaistu. Lue lisää tulevan kauden matkaideoista.

Lue uutiskirje 3 / 2017 »

Uutinen julkaistu 17.3.2017

Ilmailualan työnseisaukset jatkuvat perjantaina 17.3.2017

Lentoliikenteen työriitaan ei saatu sopua tämän viikon neuvotteluista, minkä vuoksi huomenna perjantaina 17.3. on luvassa uusi työnseisaus Helsinki-Vantaalla klo 15-19. Lakko vaikuttaa mm. turvatarkastuksiin ja lakon vuoksi mm. Finnair on ilmoittanut peruvansa noin sata lentoa.

Lisätietoja työnseisauksien vaikutuksista löytyy Finavian verkkosivuilta. Mikäli olette lähdössä matkaan mahdollisena lakkoajankohtana, suosittelemme että olette hyvissä ajoin lentoasemalla. Lisätietoja asiasta saa myös Mr Travelista.

Uutinen julkaistu 16.3.2017

Mahdollisia lentolakkoja 3.3.2017 alkaen

Ilmailualan unioni on antanut lakkovaroituksen, joka toteutuessaan vaikuttaa mm. Helsinki-Vantaan lentoaseman toimintaan. Ensimmäinen lakkoajankohta on perjantaina 3.3.2017 klo 14.00-19.00 ja se koskee Helsinki-Vantaan turvatarkastuksia sekä maapalveluita.

Asiasta löytyy lisätietoja mm. Finavian sekä Ilmailualan Unioni IAU:n verkkosivuilta. Mikäli olette lähdössä matkaan mahdollisena lakkoajankohtana, suosittelemme että olette hyvissä ajoin lentoasemalla. Lisätietoja asiasta saa myös Mr Travelista.

Uutinen julkaistu 2.3.2017

Uutiskirje 2 / 2017 julkaistu

Mr Travelin viimeisin uutiskirje 2 / 2017 on juuri julkaistu. Päätemana on tällä kertaa uudet suorat lentoyhteydet Suomesta.

Lue uutiskirje 2 / 2017 »

Uutinen julkaistu 14.2.2017

Messukilpailu on ratkennut - Tule tapaamaan messuille!

Tammikuun VIP-uutiskirjeemme kilpailu on ratkennut. Kaksi messulippua lähtee Raimolle, onnittelut vielä voitosta!

Mr Travelilla ei ole omaa osastoa messuilla, mutta henkilökuntamme on paikalla juttelemassa matkoista jokaisena messupäivänä. Löydät meidät perjantaina Karibian osastolta (7e152) klo 13-16.30. Lauantaina sekä sunnuntaina voit tavata meidät Karibian osastolla (7e152) klo 11-15 ja Seychellien osastolla (7k150) klo 13-15. Tulethan moikkaamaan!

Uutinen päivitetty 20.1.2017

Uutiskirje 1 / 2017 julkaistu

Mr Travelin viimeisin uutiskirje 1 / 2017 on juuri julkaistu. Päätemana on tällä kertaa Galapagos.

Lue uutiskirje 1 / 2017 »

Uutinen julkaistu 14.1.2017